NIEUWS

Nieuw in onze showroom het exclusieve merk: Zanotta!

Kom (op afspraak) langs voor inspiratie in onze showroom!

Meter voor meter bij Interlubke

Bij de Base kasten betaal je nu per meter. Het beste bewijs dat minder vaak meer is. Puur uiterlijk, klassieke vorm en dat allemaal met de kwaliteit en eindeloze opties van Interlubke!

Wat houdt het precies in:

  • Prijs per meter incl. twee legplanken en een kledingroede voor €950,-
  • Matte lak ‘sneeuwwit’ – buiten en binnen zijdes
  • Twee hoogtes en zeven breedtes
  • Twee aantrekkelijke greep varianten

Mail naar info@riske.nl of bel 078-6150136 om een afspraak te maken om in onze showroom te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen voor de Base kast van Interlubke.

Online advies en advies aan huis.

Uiteraard staan wij bij Riske design & wonen nog altijd voor u klaar, we mogen u vanaf 2 maart weer op afspraak ontvangen in onze showroom! U bent van harte welkom voor interieuradvies of de perfecte stof bij uw nieuwe meubels uit te zoeken.

Tijdens onze gebruikelijke openingstijden zijn wij zo wel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor al uw vragen Ook bent u op afspraak van harte welkom om onze showroom te komen bewonderen, voor interieuradvies of de perfecte stof bij uw nieuwe meubels uit te zoeken.

Uiteraard gaan onze leveringen gewoon door.

Ons e-mail is info@riske.nl en telefoonnummer is 078-6150136

Nieuw in de collectie.

Nieuw in onze collectie, De Munk Carpets! sinds kort zijn wij ook officieel dealer van De Munk.

Sinds 1981 importeert De Munk Carpets handgeknoopte, handgeweven en handgetufte tapijten uit landen als Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De Munk Carpets staan dan ook bekend om hun goede kwaliteit en hun radar voor trends. Met een heleboel verschillende soorten karpetten qua patroon en aanbod van kleuren zit er altijd wat voor u tussen!