NIEUWS

Meter voor meter bij Interlubke

Bij de Base kasten betaal je nu per meter. Het beste bewijs dat minder vaak meer is. Puur uiterlijk, klassieke vorm en dat allemaal met de kwaliteit en eindeloze opties van Interlubke!

Wat houdt het precies in:

  • Prijs per meter incl. twee legplanken en een kledingroede voor €950,-
  • Matte lak ‘sneeuwwit’ – buiten en binnen zijdes
  • Twee hoogtes en zeven breedtes
  • Twee aantrekkelijke greep varianten

Mail naar info@riske.nl of bel 078-6150136 om een afspraak te maken om in onze showroom te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen voor de Base kast van Interlubke.

Online advies en advies aan huis.

Uiteraard staan wij bij Riske design & wonen nog altijd voor u klaar, we mogen u vanaf 2 maart weer op afspraak ontvangen in onze showroom! U bent van harte welkom voor interieuradvies of de perfecte stof bij uw nieuwe meubels uit te zoeken.

Tijdens onze gebruikelijke openingstijden zijn wij zo wel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor al uw vragen Ook bent u op afspraak van harte welkom om onze showroom te komen bewonderen, voor interieuradvies of de perfecte stof bij uw nieuwe meubels uit te zoeken.

Uiteraard gaan onze leveringen gewoon door.

Ons e-mail is info@riske.nl en telefoonnummer is 078-6150136

Nieuw in de collectie.

Nieuw in onze collectie, De Munk Carpets! sinds kort zijn wij ook officieel dealer van De Munk.

Sinds 1981 importeert De Munk Carpets handgeknoopte, handgeweven en handgetufte tapijten uit landen als Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De Munk Carpets staan dan ook bekend om hun goede kwaliteit en hun radar voor trends. Met een heleboel verschillende soorten karpetten qua patroon en aanbod van kleuren zit er altijd wat voor u tussen!

Speciale openingstijden i.v.m. Corona crisis.

Al ruim 60 jaar is Riske design & wonen trots op zijn klanten en medewerkers. De gezondheid van u, uw familie en onze medewerkers heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit. Om de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers te garanderen is onze winkel in deze enerverende tijd wel voor u geopend, maar mocht  u even adviseur willen spreken maakt u dan even een afspraak, dan zijn wij voor u geopend.  We blijven bestellingen nog wel bij u leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en ook doen wij er alles aan om de gezondheid van u te beschermen. We houden gepaste afstand van 1,5 meter en vragen u om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan, alleen pin transacties.

Ook in deze bijzondere tijd staan wij klaar om u te helpen met al uw woonvragen. U kunt deze stellen via onze mail info@riske.nl of
telefonisch 078-615136.

Het grootste deel van onze collectie kunt u online bekijken . Alles om van uw huis, juist nu, een fijn thuis te maken.  

We willen u bedanken voor uw vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Graag tot ziens!

Familie Riske en medewerkers