NIEUWS

Speciale openingstijden i.v.m. Corona crisis.

Al ruim 60 jaar is Riske design & wonen trots op zijn klanten en medewerkers. De gezondheid van u, uw familie en onze medewerkers heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit. Om de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers te garanderen is onze winkel in deze enerverende tijd wel voor u geopend, maar mocht  u even adviseur willen spreken maakt u dan even een afspraak, dan zijn wij voor u geopend.  We blijven bestellingen nog wel bij u leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en ook doen wij er alles aan om de gezondheid van u te beschermen. We houden gepaste afstand van 1,5 meter en vragen u om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan, alleen pin transacties.

Ook in deze bijzondere tijd staan wij klaar om u te helpen met al uw woonvragen. U kunt deze stellen via onze mail info@riske.nl of
telefonisch 078-615136.

Het grootste deel van onze collectie kunt u online bekijken . Alles om van uw huis, juist nu, een fijn thuis te maken.  

We willen u bedanken voor uw vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Graag tot ziens!

Familie Riske en medewerkers