NIEUWS

Online advies en advies aan huis.

Uiteraard staan wij bij Riske design & wonen nog altijd voor u klaar, ondanks dat de showroom tot 9 februari is gesloten.

Tijdens onze gebruikelijke openingstijden zijn wij zo wel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor al uw vragen.

Voor een afspraak voor online interieuradvies of een advies bij u thuis kunnen wij het advies voor u visualiseren met stalen en ons 3D programma!

Uiteraard gaan onze leveringen gewoon door.

Ons e-mail is info@riske.nl en telefoonnummer is 078-6150136

Nieuw in de collectie.

Nieuw in onze collectie, De Munk Carpets! sinds kort zijn wij ook officieel dealer van De Munk.

Sinds 1981 importeert De Munk Carpets handgeknoopte, handgeweven en handgetufte tapijten uit landen als Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De Munk Carpets staan dan ook bekend om hun goede kwaliteit en hun radar voor trends. Met een heleboel verschillende soorten karpetten qua patroon en aanbod van kleuren zit er altijd wat voor u tussen!

Speciale openingstijden i.v.m. Corona crisis.

Al ruim 60 jaar is Riske design & wonen trots op zijn klanten en medewerkers. De gezondheid van u, uw familie en onze medewerkers heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit. Om de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers te garanderen is onze winkel in deze enerverende tijd wel voor u geopend, maar mocht  u even adviseur willen spreken maakt u dan even een afspraak, dan zijn wij voor u geopend.  We blijven bestellingen nog wel bij u leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en ook doen wij er alles aan om de gezondheid van u te beschermen. We houden gepaste afstand van 1,5 meter en vragen u om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan, alleen pin transacties.

Ook in deze bijzondere tijd staan wij klaar om u te helpen met al uw woonvragen. U kunt deze stellen via onze mail info@riske.nl of
telefonisch 078-615136.

Het grootste deel van onze collectie kunt u online bekijken . Alles om van uw huis, juist nu, een fijn thuis te maken.  

We willen u bedanken voor uw vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Graag tot ziens!

Familie Riske en medewerkers