Duurzaamheid in Actie: CORever bij riske design & wonen

Bij riske design & wonen koesteren we niet alleen stijl en comfort, maar ook een diepe betrokkenheid bij duurzaamheid. Daarom introduceren we met trots CORever, ons duurzaamheidsinitiatief in samenwerking met Revive. Waarom CORever? Omdat wij, riske design & wonen, geloven in het nemen van verantwoordelijkheid voor onze prachtige COR-meubelen, en wij zijn uw directe aanspreekpunt.

01.

Waarom CORever?

Te vaak belanden gestoffeerde meubelen voortijdig op de vuilnisbelt, terwijl enkel de bekleding versleten is of de kussens doorgezeten zijn. Al geruime tijd bieden wij de service om oudere COR meubelstukken opnieuw te bekleden, herstofferen of repareren. Nu gaan we nog een stap verder. Wij, riske design & wonen, nemen afgedankte meubelen terug, knappen ze samen met Revive op, zodat ze een nieuw leven kunnen beginnen. Als herstel niet mogelijk is, demonteren wij de COR meubelen en voeren we de materialen gescheiden af.

02.

Hoe werkt het?

Wij, riske design & wonen, zijn uw partner in duurzaamheid bij CORever, en tevens uw directe aanspreekpunt als u een COR meubel voor CORever wilt aanbieden. Stuur ons duidelijke foto’s en een korte beschrijving van de staat van het meubelstuk. Met uitzondering van meubelen uit rokerige ruimten nemen wij alle COR modellen terug.

 

Samen zetten we in op een circulaire benadering van meubelconsumptie. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over CORever en ontdek hoe wij, riske design & wonen, samen met u kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

 

Gallery

Bekijk meer