Steek uw Gelderland bank in een nieuw jasje en krijg 15% korting!

Bij riske design & wonen zijn we verheugd om een speciale actie aan te kondigen in samenwerking met Gelderland. Van 15 mei tot en met 15 juli kunt u profiteren van 15% korting op het herstofferen van uw Gelderland bank. Dit is de perfecte gelegenheid om uw geliefde meubelstuk een frisse nieuwe uitstraling te geven.

Gelderland staat bekend om zijn hoogwaardige meubels en vakmanschap, en deze actie is geen uitzondering. Wanneer u kiest voor herstoffering, haalt Gelderland uw bank bij u op en brengt deze naar hun fabriek in Culemborg. Daar wordt uw bank door ervaren vakmensen onder handen genomen, en binnen 2 tot 3 weken krijgt u uw bank terug, helemaal als nieuw.

 

Herstoffering is een uitstekende manier om de levensduur van uw meubels te verlengen en ze weer als nieuw te laten aanvoelen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe kleur, een ander patroon, of gewoon een opfrisbeurt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Gelderland biedt een breed scala aan hoogwaardige stoffen en kleuren waaruit u kunt kiezen.

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze winkel voor inspiratie en advies. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte stof en kleur voor uw bank. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze speciale actie? Neem dan gerust contact met ons op.


Mis deze kans niet om uw Gelderland bank nieuw leven in te blazen met 15% korting op herstoffering. Wij helpen u graag bij riske design & wonen om uw meubelstukken weer als nieuw te maken.

Bekijk meer