Hoe Iproteqt de levensduur van uw meubels verlengt

Als u net nieuwe meubels heeft gekocht, wilt u er zeker van zijn dat deze lang meegaan en er nog steeds prachtig uitzien naarmate de jaren verstrijken. 

Helaas is het moeilijk om meubels in topconditie te houden, vooral als u kinderen of huisdieren heeft.


Gelukkig biedt Riske design & wonen een oplossing met de beschermingsdienst van Iproteqt.

Iproteqt is een toonaangevend bedrijf in de meubelbeschermingsindustrie. 


Hun beschermingsdienst biedt een onzichtbare, duurzame en beschermende laag voor uw meubels. Dit zorgt ervoor dat uw meubels beschermd zijn tegen alledaagse ongelukjes zoals gemorste dranken, vuil en vlekken.

De beschermingslaag van Iproteqt is water- en vuilafstotend en zorgt ervoor dat uw meubels er langer als nieuw uitzien. 

 

 

Met deze beschermingsdienst kunt u zich dus volledig richten op het genieten van uw mooie meubels in plaats van u zorgen te maken over eventuele beschadigingen.

Makkelijk te gebruiken!

Het aanbrengen van de beschermingslaag is een snelle en eenvoudige procedure. Het kan worden gedaan in de winkel of bij u thuis. De bescherming is 5 jaar geldig en de garantie wordt geleverd door Iproteqt zelf.

Door te kiezen voor de beschermingsdienst van Iproteqt kunt u er zeker van zijn dat uw meubels de beste bescherming krijgen en dat ze er langer als nieuw uit zullen zien. Bovendien is het een zeer betaalbare optie in vergelijking met het vervangen van meubels of het uitvoeren van dure reparaties.

 

Als u meer wilt weten over de beschermingsdienst van Iproteqt en hoe het kan helpen om uw meubels te beschermen, neem dan gerust contact op met Riske design & wonen. Wij helpen u graag verder.

Bekijk meer

Voordat u vertrekt.

Als u uw email adres achterlaat sturen we u maximaal 1x per maand het laatste nieuws en aanbiedingen.