Kom werken bij riske design & wonen – We breiden uit!

Kom werken bij riske design & wonen – We breiden uit!
Geweldig nieuws! Bij Riske design & wonen zijn we blij om aan te kondigen dat we nu vier spannende vacatures hebben. We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen om ons groeiende team te versterken. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

01.

Monteur Buitendienst

Gaat afleveren en monteren. Oftewel, als Monteur Buitendienst heb je zowel de taak om de bestelde producten af te leveren en om deze gelijk te monteren. Je hebt twee rechterhanden en het lijkt je leuk om een klant blij te maken met de door hun bestelde producten. Als Monteur Buitendienst ben je de ene dag de mooiste stukken aan het inladen en vervoeren, de andere aan het monteren en toelichting geven aan de klant. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B. 

 

Je komt te werken in een klein en gezellig team. Daar ontwerpen en verkopen ze alles wat te maken heeft met interieur. Naast hard werken houden ze ook van gezelligheid en een lolletje.

 

02.

Stoffeerder

Ben jij een klantvriendelijk, die graag bij de klant thuiskomt en bijdraagt aan prachtige inrichtingen? Lees dan snel verder!

Als stoffeerder ga je iedere dag op pad om bij de klanten de mooiste stukken interieur neer te leggen. Het werk dat je doet verschilt van dag tot dag. Vandaag ben je bezig met het monteren van een gordijnrails en het ophangen van gordijnen en morgen leg je een vloer, egaliseer je een vloer of monteer je zonwering. Naast de afwisselende werkzaamheden ben je ook met regelmaat op andere locaties te vinden. Daarom is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Met je technische inzicht monteer je de producten secuur en tot tevredenheid van de klant. Dit doe je niet alleen, door de samenwerking met je collega’s in de showroom maak je ieder project tot een succes.

 

 

03.

Deeltijd Gastvrouw

Ben je beschikbaar op zaterdagen en zoek je een leuke bijbaan? Als deeltijd gastvrouw speel je een belangrijke rol in ons team. Met een warme gastvrijheid verwelkom je onze bezoekers en zorg je ervoor dat ze zich meteen thuis voelen. Je ondersteunt je collega’s en zorgt ervoor dat onze showroom er altijd netjes uitziet. Gezelligheid en een grapje zijn bij ons vanzelfsprekend!

04.

Interieuradviseur/Verkoper

Wil jij ons verkoopteam versterken als een gedreven en klantgerichte verkoopadviseur? Of je nu parttime of fulltime wilt werken, we verwachten ook beschikbaarheid op zaterdagen. We hebben een passie voor het creëren van prachtige interieurs en kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons enthousiaste team.

Heb je interesse in een van deze functies? Stuur dan een bericht naar [email protected] of bel Gert-Jan Riske op 078-6150136.

 

Wees niet verlegen en grijp deze fantastische carrièrekansen bij Riske design & wonen. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in ons team!

 

Impressies van onze showroom​

Bekijk meer

Voordat u vertrekt.

Als u uw email adres achterlaat sturen we u maximaal 1x per maand het laatste nieuws en aanbiedingen.