Ontdek de Leolux Bora Bora & Bora Beta: Een unieke gelegenheid bij riske design & wonen

Bij riske design & wonen zijn we verheugd om een speciale aanbieding aan te kondigen in samenwerking met Leolux, het Nederlandse merk dat synoniem staat voor vakmanschap en design. Deze speciale gelegenheid draait om twee van Leolux’s meest iconische creaties: de Bora Bora en Bora Beta banken. Lees verder om meer te ontdekken over deze exclusieve aanbieding en waarom deze banken de perfecte aanvulling kunnen zijn voor uw huis.

01.

De Leolux Bora Bora & Bora Beta: 40 Jaar tijdloze schoonheid

De Bora Bora en Bora Beta banken vieren een indrukwekkende mijlpaal – ze zijn al 40 jaar lang een symbool van tijdloze schoonheid en uitmuntendheid in design. Ontworpen door de getalenteerde Axel Enthoven in 1983, zijn deze banken een levendig bewijs van Nederlands vakmanschap en innovatie. Ze zijn niet alleen meubelstukken, maar eerder tijdloze kunstwerken die de tand des tijds hebben doorstaan.

02.

De Leolux Bora Bora: Een symfonie van comfort en stijl

De Bora Bora bank van Leolux is een meesterwerk van comfort en stijl. Met zijn eigentijdse design en uitzonderlijke zitcomfort is deze bank een ware blikvanger in elke woonkamer. De Bora Bora biedt veelzijdige opstellingsopties, zodat u de bank kunt aanpassen aan de specifieke indeling van uw ruimte. De hoogwaardige materialen en afwerking maken deze bank tot een duurzame investering waar u jarenlang van zult genieten.

03.

De Leolux Bora Beta: Minimalistische elegantie

De Bora Beta is het slankere broertje van de Bora Bora en biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteit en comfort, maar met een minimalistische uitstraling. Deze bank past perfect in moderne interieurs en is verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten, zodat u de bank kunt personaliseren naar uw smaak. Met zijn strakke lijnen en tijdloze ontwerp voegt de Bora Beta een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

04.

Een exclusieve aanbieding voor u

Nu komt het spannende deel. In samenwerking met Leolux bieden we een speciale actie aan op zowel de Bora Bora als de Bora Beta banken. Dit is uw kans om deze prachtige stukken van Nederlands design in uw huis te verwelkomen met een aantrekkelijke korting.

05.

Waarom kiezen voor Leolux

Leolux staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en design. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd in hun Nederlandse fabriek, met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen. Als u kiest voor Leolux, kiest u voor meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook gemaakt zijn om generaties lang mee te gaan.

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar de Leolux Bora Bora en Bora Beta banken? We nodigen u van harte uit om onze showroom in Papendrecht te bezoeken en deze banken zelf te ervaren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte bank voor uw interieur. Mis deze speciale aanbieding niet en ontdek waarom Leolux een synoniem is geworden voor tijdloze schoonheid en comfort.

Bij riske design & wonen streven we er altijd naar om onze klanten hoogwaardige meubels en exclusieve aanbiedingen te bieden. De Leolux Bora Bora en Bora Beta banken zijn daar geen uitzondering op. Bezoek onze showroom en laat ons u helpen uw huis te transformeren met de tijdloze elegantie van Leolux.

Bekijk meer

Voordat u vertrekt.

Als u uw email adres achterlaat sturen we u maximaal 1x per maand het laatste nieuws en aanbiedingen.