Cor sitzcomfort

quant quant smal fino stoel fino eethoek conseta conseta stof conseta diep arthe tafel

Cor is  nog steeds een familiebedrijf. We produceren  zijn nog steeds uitsluitend  in Rheda-Wiedenbrück, het  meubels centrum waar COR werd opgericht in 1954. Daarom gebruiken we de weken waarin we een meubel  creëren, en  doordrenken het met alles wat heeft onderscheiden COR vanaf het prille begin.

PRODUCTEN

Hoe lang een bepaald meubelstuk zal meegaan, of zij haar functie vervult en wordt nog steeds beschouwd als iemands favoriete stuk vele jaren later, wordt bepaald tijdens de paar weken van haar productie bij COR. Elk beetje extra passie en precisie die we investeren in onze meubels zal hier vele malen worden terugbetaald in de loop van een meubel leven.
PRODUCT KWALITEIT

Het is in elk van onze meubels. Het kan worden gevonden in de afdekkingen van de beste grondstoffen of op de duurzaamheid van de binnenste delen. Het toont in de vele functionele voordelen, en in de zaak-van-aanpak maken waarmee onze werkplaats frist versleten iemands favoriete stuk.

 

Cor Conseta

COR ontwierp in 1964 de Conseta. Hun bekendste ontwerp tot nu toe. De COR Conseta – afgeleid van het Latijnse woord consedere, wat bij elkaar zitten betekent, is een tijdloos zitsysteem, wat bestaat uit losse banken en ook de mogelijkheden biedt om verschillende elementen samen te voegen. Er is keuze uit een breed scala.
Conseta is een ontwerp die door haar tijdloze uitstraling zich ook nu nog prima weet te redden tussen de hedendaagse trends.