Ums Pastoe

Eenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en ambacht zijn al ruim honderd jaar kernbegrippen van Pastoe. Wij maken sinds onze oprichting in 1913 vooruitstrevende eigentijdse meubels met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit. Of het nu gaat om kastprogramma’s, zitelementen of tafels.

Pastoe investeert in vernieuwing en ontwerp: om u meubels te brengen die verrassend actueel zijn en dat ook blijven. Esthetisch duurzaam en kwalitatief hoogstaand zijn begrippen waarin bij Pastoe veel tijd wordt besteed: door onze meubelmakers met veel zorg en kennis en door onze ontwerpers met veel overgave en passie.

Het is hieraan dat onze ontwerpen hun kracht ontlenen. Doordachte meubelen met een verrassende eenvoud. Comfortabel en aangenaam om naar te kijken, nooit opdringerig en zelfs verbazingwekkend vertrouwd. Puur en eerlijk, alsof ze er al jaren zijn geweest. Want een product moeten meer zijn dan alleen de buitenkant. Zij moet persoonlijkheid hebben; je moet ervan kunnen houden, je eraan kunnen hechten. Het product moet waardig oud kunnen worden.

Pastoe staat voor kwaliteit die wij al decennia lang als norm stellen in ons vormgevingsbeleid en bij de productie van onze meubels. Kwaliteit waar we iedere dag opnieuw in blijven investeren, want vernieuwing zien wij als een volgende stap in de verfijning van techniek of een toevoeging van functionaliteit. Geen cosmetische ingrepen, maar juist een vergroting van de visuele en materiƫle duurzaamheid.

Pastoe beseft als geen ander hoe waardevol de geschiedenis is voor de toekomst. Ons verleden is inspiratiebron en verplichting tegelijk. Dat is de opgave die Pastoe zich heeft gesteld. Daarom blijven we investeren in consequente innovatie, eenvoud en kwaliteit. In meubels van weinig woorden, in meubels om mee te wonen. Wij zullen u nog lang zulke meubels brengen.

Pastoe l serie

Pastoe l serie

Pastoe Fiber

Pastoe Fiber

Pastoe Boxes

Pastoe Boxes

vision

vision