Riske design & wonen: Kwaliteitsmeubelen voor het ultieme woongenot

Riske design & wonen is een toonaangevende interieurspecialist die al meer dan 60 jaar actief is in de interieurbranche. Bij Riske design & wonen ben je aan het juiste adres voor kwaliteitsmeubelen en een persoonlijke aanpak. Het assortiment omvat meubelen van gerenommeerde merken zoals B&B Italia, Cassina en Leolux. Riske design & wonen levert meubelen die de ultieme woongenot verhogen.

Van woonkamer tot slaapkamer, Riske design & wonen heeft een uitgebreide collectie meubelen die passen bij elke stijl en wens. Het assortiment bestaat uit banken, fauteuils, eettafels, kasten en nog veel meer. De meubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een tijdloos design waardoor ze jarenlang meegaan.

Naast de meubelen voor binnen heeft Riske design & wonen ook een uitgebreid assortiment aan tuinmeubelen van merken als Borek, Cane-Line en Cassina. Met het juiste tuinmeubilair, parasols en zonnewering, ligstoelen en tuinverlichting creëer je een heerlijke buitenruimte waarin je optimaal kunt genieten van het mooie weer.

Het team van Riske design & wonen heeft ruime ervaring in het ontzorgen van klanten bij nieuwbouw- en verbouwingsprojecten. Van ontwerp tot uitvoering denken zij graag mee en voorzien zij in advies op maat. Daarnaast heeft Riske design & wonen een eigen atelier waar zij maatwerk meubelen en stofferingen kunnen maken, geheel naar wens van de klant.

Kortom, bij Riske design & wonen ben je aan het juiste adres voor kwaliteitsmeubelen en een persoonlijke aanpak. Kom gerust langs in onze showroom en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en onze ervaring en expertise.

Bekijk meer

Voordat u vertrekt.

Als u uw email adres achterlaat sturen we u maximaal 1x per maand het laatste nieuws en aanbiedingen.