riske design & wonen
ook voor uw buitenruimtes

Welkom in de prachtige wereld van buitenleven en ontspanning! Bij riske design & wonen geloven we sterk in de kracht van buitenruimtes om ons leefgenot te vergroten. Of het nu gaat om een rustig moment met een goed boek, een gezellig diner met familie en vrienden, of gewoon ontspannen onder de zon, de juiste tuinmeubelen en accessoires kunnen het buitenleven transformeren tot een oase van comfort en stijl. Bezoek onze showroom om meer te weten te komen over onze ruime keuze tuinmeubelen.

01.

Borek: duurzaamheid en elegante tafels en parasols

Een van onze favoriete merken voor buitentafels en parasols is Borek. Hun collectie is zorgvuldig ontworpen om zowel functionaliteit als elegantie te bieden. Met duurzame materialen en stijlvolle ontwerpen voegen Borek-tafels en -parasols een vleugje klasse toe aan elke buitenruimte.

02.

Cane-line: verfijnde tuinmeubelen voor luxe comfort

Voor de meest verfijnde collectie tuinmeubels raden we Cane-line aan. Hun ontwerpen combineren comfort, duurzaamheid en moderniteit op een unieke manier. Van loungestoelen tot eettafels en loungesets, Cane-line biedt een scala aan opties om uw buitenruimte om te toveren tot een luxe oase.

03.

Cassina: tijdloze designmeubels voor buiten

Voor tijdloze designmeubels voor in de tuin is Cassina een uitstekende keuze. Met hun iconische ontwerpen en hoogwaardige materialen brengen Cassina-meubels een gevoel van elegantie en verfijning naar buiten. Denk aan klassieke stoelen, banken en ligbedden die perfect passen bij elke buitenomgeving.

04.

Foscarini en Fontana Arte: sfeervolle verlichting voor buiten

Verlichting speelt ook een cruciale rol in het creëren van de juiste sfeer in de tuin. Foscarini en Fontana Arte zijn twee merken die bekend staan om hun prachtige verlichtingsoplossingen voor buiten. Van subtiele tuinlantaarns tot opvallende hanglampen, hun assortiment biedt talloze mogelijkheden om uw buitenruimte te verlichten met stijl en functionaliteit.

Bezoek onze showroom voor inspiratie en advies

Bij riske design & wonen nodigen we u graag uit om onze showroom te bezoeken en onze uitgebreide collectie tuinmeubelen en accessoires te ontdekken. Laat u inspireren door de nieuwste trends en innovaties op het gebied van buitenleven, en laat onze deskundige medewerkers u helpen bij het kiezen van de perfecte meubels voor uw buitenruimte. Samen creëren we een buitenleefomgeving waarin u elk moment kunt genieten, omringd door comfort, stijl en functionaliteit.

Gallery

Bekijk meer